Leython Mini’s X7 en X2 kampioen: X2 naar het NGJK

Kampioen Leython DC X7 met de nr 2 en 3.
Leython DC X7

Zaterdag zijn in Sassenheim 2 van onze mini-teams kampioen geworden! De meiden van X7 werden eerste op niveau 4. De oudere kids van X2 verdienen met hun kampioenschap een ticket naar de Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen op 28 april in Heerhugowaard!

Oplettende ouder

Minicoördinator Martijn Busscher schrijft: “Zaterdag 14 april was wederom een succesvolle dag voor de mini’s van Leython DC. Eerst was het de beurt aan de X7.

In het puntenoverzicht na het vorige toernooi waren een aantal foutjes gemaakt. Niet alle punten van de X7 waren meegerekend. Een oplettende ouder was dit opgevallen en dit is aangepast. Hierdoor was er meer dan genoeg marge om op niveau 4 het kampioenschap binnen te halen.

Het harde werken van de mini’s en de trainers werd uitbetaald met een heuse beker.”

 

Leython DC X2 kampioen voorjaar 2018

Grote voorsprong

“Later die middag was het de beurt aan de X2. De voorsprong na het laatste toernooi was zo groot dat zij na de winst van de 1e set al wisten dat zij kampioen waren.

Onder groot gejuich van alle meegereisde supporters werd dit gevierd. Na de prijsuitreiking was er een echte kampioenstaart voor het winnende team. Met dit kampioenschap heeft de X2 zich geplaatst voor de voorrondes van het NJGK. Zaterdag 28 april reizen ze met z’n allen af naar Heerhugowaard.”

 

Meer nieuws over de Mini’s

20-05-2017

Laatste Volleybalspeeltuin

Vijf jaar geleden begon de jeugdafdeling met het aanbieden van "volleybal" aan de allerjongste kinderen (4 tot 7 jaar), eerst...
Read More
05-05-2017

Leython Mini’s 4e op regiokampioenschap

De mini's van Leython DC zijn 4e geworden tijdens het regiokampioenschap op 6 mei in Bovenkarspel. Ze wonnen 4 van...
Read More
20-04-2017

Trots op onze mini’s

Na 6 leuke minitoernooien heeft Leython DC er weer 2 kampioensteams bij. Ons jongste team (X10) werd overtuigend kampioen op...
Read More
1 10 11 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *