Leython zoekt bestuursleden!

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Leython zoekt een nieuwe voorzitter, vice-voorzitter en penningmeester. Ondanks meerdere berichten en oproepen hebben zich nog geen vrijwilligers gemeld. Wil jij je handen uit de mouwen steken om deze belangrijke functies binnen de club te vervullen?

Inmiddels heeft onze vereniging al sinds 1,5 jaar geen vice-voorzitter meer en ook de voorzitter zal op de ALV van 1 november aftreden, nadat hij een jaar extra is aangebleven. Onze penningmeester heeft bovendien na een periode van 5 jaar als bestuurslid aangegeven dat zij in de loop van dit jaar zal aftreden vanwege drukte in haar werk.

Het bestuur

Het dagelijks bestuur van Leython DC bestaat uit 4 functies: voorzitter, vice voorzitter, penningmeester en secretaris. Dit gaat betekenen dat we als vereniging per 1 november vrijwel geen bestuur meer hebben. En een vereniging zonder bestuur is natuurlijk geen vereniging meer.

Draag je steentje bij aan onze club

Daarom wil het bestuur alle leden vragen om bij jezelf te rade te gaan: hoeveel doe je voor de club waar je speelt? En zou je tijd vrij kunnen maken om je steentje bij te dragen aan het reilen en zeilen van onze mooie vereniging? Of zou je eigenlijk wel meer willen weten over een rol in het bestuur? Laat het weten aan het bestuur via secretaris@leythondc.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *