Stem snel op Leython DC voor Rabo ClubSupport!

Leython Beach is genomineerd voor een financiële bijdrage van Rabo ClubSupport, voor o.a. zonnepanelen op het tuinhuisje. Zit je bij de Rabobank? Jouw stem is geld waard!

Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank waarmee de bank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning biedt aan clubs en verenigingen. Voorheen heette het Rabobank Wensenfonds. Jaarlijks kunnen clubs wensen insturen waar geld voor nodig is..

Leython DC heeft hierop ingeschreven. Afgelopen seizoen hebben we bij de beachvelden een mooi tuinhuisje als materialenopslag geplaatst. Graag zouden we het tuinhuisje willen voorzien van licht door middel van kleine zonnepanelen. Hiervoor is ook een accu nodig. Dus onze ingestuurde wens is: een mooi bedrag voor de aanschaf van 2 kleine zonnepanelen, lampen en een accu.

Leython DC is door de Rabobank uitgekozen om mee te dingen naar een financiële bijdrage. Daarvoor hebben we de steun van jullie, onze leden, nodig want jullie bepalen welke club of vereniging een financiële ondersteuning ontvangt. Jouw stem is geld waard!

Ga naar de website van de Rabobank: rabobank.nl/clubsupport en breng daar je stem uit.

Stemmen kan vanaf 5 oktober t/m 25 oktober. Doen hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *