Trainerscursus voor leden van Leython DC

Ben jij al trainer bij Leython DC en wil je je graag verder ontwikkelen als trainer of lijkt het jou leuk om een team training te gaan geven? Dan zijn deze trainerscursussen echt iets voor jou! Lees hieronder meer over de cursussen en hoe je je kunt aanmelden.

Leython DC vindt het belangrijk dat haar vrijwilligers die training geven en vrijwilligers die training  willen gaan geven, goed voorbereid en met veel enthousiasme de kennis kunnen overdragen aan de  trainingsgroepen. 

Daarom bieden wij jou de gelegenheid om een trainerscursus te volgen! Deze cursussen zijn de beginnerscursus Training Geven (in het onderstaande overzicht Basis kennis training geven en  Beginnerscursus) voor trainers die net beginnen of nog niet zijn begonnen en de cursus Volleybal Trainer 2 voor de iets gevorderde trainers, hieronder in het overzicht VT2. 

De beginnerscursus zal waarschijnlijk 2 dagdelen van elk 3 uur zijn. De VT2 cursus is uitgebreider en zal ongeveer 4 bijeenkomsten zijn en daarna een examenavond.

De cursus wordt verzorgd door een extern bedrijf die gelieerd is aan/geaccrediteerd is door de Nevobo. De kosten van de cursus komen op rekening van Leython DC, als tegenprestatie vragen we  of je twee seizoenen een team training wil geven.  

Mocht je al ervaren zijn, en bijvoorbeeld met VT3 willen beginnen, dan is die mogelijkheid er ook. Je kunt dan op individuele basis aansluiten bij cursisten van andere verenigingen op een nader te  bepalen locatie in de regio. Ook deze cursus wordt door Leython DC betaald. 

Geïnteresseerd?
Meld je dan aan bij tc@leythondc.nl (Ewout) en secretaris@leythondc.nl (John)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *