Vier kampioensteams!

Dames 3: Leanne, Sophie, Faiza, Iris, Anne, Renee, Andre / Ineke, Arina, Erzy, Charlotte, Nienke

Leython heeft er 4 kampioensteams bij! Mix 3, Mix 5, Dames 3 en Heren 3 veroverden deze week definitief de eerste plek in hun poules. Genoeg te vieren dus tijdens het eindfeest op 22 april in de Zijlpoort!

Mix 3: Inger, Mareike, Jaco, Jan, Marieke / Jeroen, Ellen, Patrick

Mix 3: de eerste

Woensdag werd Mix 3 kampioen in de Rijnland recreanten B-poule. Ellen, Inger, Jeroen, Jaco, Mareike, Jan, Marike en Patrick verloren dik van directe concurrent Utopia. Maar de eerste – gewonnen – set was bepalend voor het kampioenschap! Trainer Jan de Meij mag trots zijn..

Mix 5: de oudste én de jongste

Ook op zijn eigen Mix 5 mag hij trots zijn! Gisteren, in eenuitwedstrijd tegen Aspasia werden Jan, Aimée, Hans, Irene, Jan-Jasper en Wicher kampioen in de C-poule! Mix 5 is ons jongste én oudste team: Mix 5 bestaat pas 1 seizoen en de spelers hebben een gemiddelde leeftijd van bijna 65 jaar! Maar natuurlijk kwamen ze het kampioenschap nog even vieren in de Bloemerd.

Dames 3: overduidelijk

Dat Dames 3 kampioen zou worden stond al ruim voor dit competitieseizoen vast. Met een serie dames voor wie de 2e klasse toch echt een flinke stap terug was, zou het een eitje zijn! Dat er toch ook werk aan de winkel was, bleek gisteren in de thuiswedstrijd tegen Gemini, de nummer 2. Helaas verloor Dames 3 met 2-3, maar de voorsprong op Gemini is zo groot (95 vs 83 punten), dat Dames 3 nu toch echt officieel kampioen is!

Bekijk de foto’s van deze wedstrijd op facebook  of flickr!

Heren 3: hèhè!

Heren 3 had het dit seizoen net wat minder makkelijk dan Dames 3, maar ook bij hen stond het kampioenschap op de planning! Ze hadden spannende vijfsetters tegen ons eigen Heren 5 en verloren vorige week maandag  nog van de nummer 6 (GSC uit, altijd lastig). Gisteren wonnen ze in Nieuwkoop met een ruime 3-1. Nu staan er 90 punten (uit 21 wedstrijden) in de stand en kan SKC H2 ze niet meer inhalen (73 uit 19). In alle drukte zijn ze wel vergeten een kampioensfoto te maken..!

This article has 1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *