Wedstrijdwijziging? Vanaf nu zelf een nieuwe scheids en teller zoeken! 

De afgelopen jaren zien we dat er steeds meer wedstrijdwijzigingen worden aangevraagd. Tijdens corona was dit natuurlijk door omstandigheden niet te vermijden. Maar ondanks dat we weer terug naar normaal zijn gegaan, zien we dat het aantal aanvragen voor wedstrijdwijzigingen hoog blijft zowel vanuit onze tegenstanders als vanuit onszelf.  

Vanaf seizoen 2023-2024 geldt daarom dat wanneer een wedstrijdwijziging voor een thuiswedstrijd minder dan 15 dagen voor het plaatsvinden van de originele wedstrijd wordt ingediend door een Leython team, dit team zelf verantwoordelijk wordt gesteld voor het vinden van vervangende tellers en scheidsrechter(s). Wanneer deze wijziging door de tegenstander wordt aangevraagd, geldt deze regel niet, maar zal er wel strenger worden gekeken naar de reden voor de wijziging en kan er dus ook vaker een afwijzing volgen. 

Heb je vragen over het verplaatsen van een wedstrijd? Stuur dan een mail naar Jos (wedstrijdsecretaris@leythondc.nl). Voor vragen over het fluit- en telschema kun je terecht bij Casper (scheidsrechtercoordinator@leythondc.nl). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *