Werk aan de teamindeling – updated

Na het plotselinge einde van volleybalseizoen 2019-2020 wordt er inmiddels hard gewerkt aan de teamindelingen voor seizoen 2020-2021. Wat is de stand van zaken?

Dames- en herenteams

Update 25 mei: de teamindeling wordt komend weekend gepubliceerd.

29 april– Anne Captein en Bianca Hoogervorst zijn in de TC gestapt om Ewout Verkerk te helpen bij het indelen van de dames- en herenteams. Waarschijnlijk krijgen ze (per augustus) nog versterking van 2 heren, zodat alle TC-leden geen beslissingen hoeven nemen over hun eigen teams.

Met bijna alle teams is contact geweest: mogelijk zijn er binnen Leython DC nog nooit zoveel individuele gesprekken geweest! Er zijn weinig afmeldingen en ondanks de huidige omstandigheden zijn er ook al nieuwe aanmeldingen voor het komende seizoen.

In de eerste week van mei wordt de voorlopige teamindeling besproken en waarschijnlijk kan deze half mei gepubliceerd worden. Het aantal teams lijkt gelijk te blijven, met bij de dames nog steeds een aantal volle teams.

Heb je vragen? Mail de TC.

Mixteams

Update 23 mei: de voorlopige teamindeling is inmiddels gepubliceerd.

29 april – Coördinator Recreanten Ellen van der Klauw laat weten dat zij en haar denktank voor een lastige keuze staan: 6 of 7 mixteams? Voor 6 teams zijn er eigenlijk net te veel spelers en dan is er geen ruimte meer voor nieuwe aanmeldingen. Voor 7 teams zijn er (nog!) te weinig heren. Ze overweegt een 7e team te maken met alleen dames, dat wel in de mixcompetitie mee zal doen.

Uiterlijk half mei wil ze de knoop doorgehakt hebben en een teamindeling publiceren.

Heb je vragen of mannen die willen volleyballen? Mail Ellen.

Jeugd en Mini’s

Update 25 mei: de voorlopige teamindeling Jeugd is inmiddels gepubliceerd.

Jeugdcoördinator Erica Vlagsma vertelt dat de trainers in gesprek zijn met de jeugdcommissie. Komende week een overleg is over de indeling van de jeugd- en de miniteams. Daarbij is de vraag hoeveel mini’s nu precies doorschuiven naar de jeugd: misschien komen er wel 4 C-teams. In totaal zullen het 9 of 10 jeugdteams worden.

Erica verwacht dat de teamindelingen in de tweede helft van mei gepubliceerd zullen worden.

Heb je vragen? Mail de jeugd– of minicoördinator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *