Zand is weer voor de beachleden – update Leython Beach

Vanaf 1 juni zijn de velden van Leython Beach weer gereserveerd voor de leden van Leython Beach. Dus wil je (blijven) volleyballen in het zand, meld je dan aan als beachlid (zie hieronder).

De beachvelden zijn tot nu toe vooral gebruikt als alternatief voor de jeugdtrainingen in de zaal. De jeugd traint sinds afgelopen week weer in de zaal.

De senioren van Leython Beach hebben inmiddels een aanmeldingsmail voor de trainingen in hun inbox ontvangen (voor jeugdleden zijn er dit zomerseizoen geen beachtrainingen) . Vanaf 7 juni gaan de trainingen van start!

Omdat er dit jaar zes trainingen zijn, liggen de kosten iets lager dan anders: €25.

Hulp nodig

De heren van de Beachcommissie hebben overigens wel “ernstig versterking nodig”, aldus Walter. Ze hopen nog een paar toernooitjes te organiseren. Ook zijn ze in gesprek met SKC over een Leidse beachcompetitie.

Kan jij eenmalig of structureel iets betekenen voor onze allerleukste vorm van volleybal? Laat het gauw weten aan de beachcommissie!

Lid worden van Leython Beach

  • Ben je al lid van Leython DC (geweest)? Schrijf je in voor het beachseizoen door een mail te sturen naar de beachcommissie met je naam, adres en telefoonnummer.
  • Ben je nog geen lid van Leython DC? Mail dan het volledig ingevulde inschrijfformulier. Je wordt ‘Beach Only’ verenigingslid van Leython DC/ Leython Beach.

Let op! Je blijft lid van van Leython Beach tot wederopzegging! Wil je opzeggen voor het beachseizoen, dan moet dat vóór 1 juni van dat jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *