Ingrid volgt Ellen op

Ingrid Hogeveen volgt Ellen Thomassen op als secretaris van Leython DC. In praktijk heeft Ingrid het stokje al overgenomen. Officieel zal dat pas tijdens de algemene ledenvergadering van mei gebeuren. Ingrid stelt zich hier graag aan jullie voor.

Hulpouder

Ik ben Ingrid Hogeveen en mijn dochter Ilse  speelt bij Leython DC in de MA2. Toen zij zo’n 6 jaar geleden wilde gaan volleyballen zijn we via de basisschool bij de Spike-cursus van Leython DC terecht gekomen. Zij vond het spelen met andere meiden/jongens erg leuk en na de Spike-cursus ging ze bij de C-jeugd spelen, omdat dit qua leeftijd al mogelijk was. Hierdoor raakte ik betrokken bij de vereniging.

Ik werd  ‘hulpouder’ bij haar team. Dus ondersteunde ik de coach met het regelen van allerlei dingen. Ik maakte een rij-/telschema, informeerde speelsters en ouders over verzamel- en vertrektijden en organiseerde een teamuitje. Dat was erg leuk en op die manier had ik ook de kans om elke wedstrijd mee te gaan en de meiden aan te moedigen. Na afloop van de wedstrijd schreef ik een kort verslagje voor op de Leython DC teampagina.

Inmiddels zijn de meiden ouder en wordt een te enthousiaste ouder langs de kant niet meer zo gewaardeerd. Ik beperk mij nu tot het (in stilte…) tellen bij thuiswedstrijden.

Wandelen

Zelf heb ik 1x gevolleybald: dit was drie jaar geleden tijdens bedrijventoernooi van Leython DC. Hoewel ik die avond heel veel lol heb gehad, hou ik het toch maar bij mijn eigen sportieve hobby: wandelen. Het klinkt vast heel suf, maar ik vind het heerlijk. Zo’n vier jaar geleden was de Dam-tot-Dam wandeltocht (18 km) mijn eerste sportieve uitdaging en twee jaar geleden heb ik de 100ste Nijmeegse Vierdaagse gelopen. Dit was een geweldige ervaring en ik wil de Vierdaagse zeker nog een keer lopen.

Secretaris bij het vuur

Naast mijn baan als beleidsmedewerker vind ik het belangrijk om ook vrijwilligerswerk te doen. Toen in een spoedoproep de vacature van secretaris van Leython DC voorbij kwam, dacht ik direct dat die functie bij mij zou passen. Mijn vaardigheden kan ik hierbij goed gebruiken en daarbij is het interessant om te weten wat er binnen de vereniging gebeurt. Als secretaris ben je, als lid van het dagelijks bestuur, direct betrokken en denk je en beslis je mee over actuele zaken die spelen. Dichter bij het vuur kun je niet zitten! Ik heb er enorm veel zin in en hoop een constructieve bijdrage te kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *