Beachvolleybaltrainers gezocht!

De Leython Beach commissie is (ondanks het feit dat er de komende periode nog volop kou wordt verwacht) voor het seizoen 2017 al begonnen met vergaderen en het maken van nieuwe plannen voor een succesvol beachseizoen. Begin april willen we de velden natuurlijk alweer klaar hebben liggen, zodat we bij de eerste zonnestralen aan de slag kunnen! Gelijk bij de eerste vergadering mochten we al een nieuw en enthousiast commissielid verwelkomen. Ineke Boersma (D3) gaat zich komend seizoen binnen de beachcommissie (samen met Eveline) bezig houden met het betrekken van de jeugd. Daarnaast zullen jullie haar regelmatig op de velden zien staan tijdens de trainingen en toernooien. Welkom Ineke!

Maar de beachcommissie heeft nog veel meer hulp nodig! We gaan voor komend seizoen weer op zoek naar trainers, zodat we ook dit jaar weer iedereen kunnen faciliteren die (beter) wil leren beachvolleyballen. Mocht jij interesse hebben om training te geven (of om te worden opgeleid tot beachtrainer), dan horen we het graag. Er staat naast veel dank natuurlijk ook gewoon een vergoeding tegenover. Je kan een mail sturen naar beach@leythondc.nl om je interesse aan te geven. Het aantal trainingen, de avond waarop en/of welk niveau je training wilt geven kan natuurlijk allemaal in overleg.

We horen graag van jullie!

P.S. Mocht je in het voorjaar de schuur of berging gaan opruimen, bedenk dan voordat je je parasol, tuinstoeltjes, partytent, zitzakken, scheppen of harken weggooit, dat de beachcommissie ze graag ontvangt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *