Bronzen bondspeld voor André Hoving

Afgelopen zondag werd André met een smoes naar Sporthal de Does gelokt, voor een verrassing van zijn 45-jarig trainerschap. ’s Ochtends om 10.00 stonden teams van een viertal verenigingen voor hem klaar.

Onder andere de verenigingen Haaglanden, Van Santen Haag, Zovoc en natuurlijk van Leython DC. Per categorie werd er een driekamp gespeeld, maar ook gemixt werd er een team gevuld.

Van de Leython DC dames werd er gespeeld met het kampioensteam van André van het seizoen van 2008/2009 en de heren van Leython DC speelden met het team wat vroeger door André is getraind. Tussen deze heren zaten zelfs spelers die al 9 jaar (!!) geen bal meer hadden aangeraakt. En uiteraard speelde André zelf ook nog even mee.

Na het toernooi werd er volop geproost en is André door vele aanwezigen in het zonnetje gezet. Erzy (D3) en Bianca (D2) zorgden voor een stilte momentje op de borrel en spraken hem toe over alle leuke jaren van André als trainer. Niet alleen oud spelers en speelsters waren aanwezig die dag, ook de NeVoBo was aanwezig om André van een oorkonde te voorzien én een bronzen bondspeld te overhandigen. Quote André: “Geen gouden?”.

Het was erg leuk om te zien dat alle deelnemende verenigingen hun best hadden gedaan om oude teams weer te formeren, het was hierdoor voor iedereen een ware reünie!

André, namens de hele vereniging: Nogmaals van harte gefeliciteerd met dit fantastische jubileum!

Bekijk hieronder alle foto’s, klik op de foto om te vergroten.

 

    

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *