Resultaten Enquete 2018

Naar aanleiding van de enquete die vorige maand verstuurd is naar alle volwassen leden hebben 108 mensen (45%) hun mening gegeven over het afgelopen seizoen, de teamindeling voor het komende seizoen en de vereniging als geheel. Met jullie input zijn de TC’s van de dames, heren en mix teams, en ook het bestuur heel blij.

Vereniging

histogram rapportLeython DC krijgt van de meeste mensen een zeer ruime voldoende tot goed als rapportcijfer. 80 mensen gaven onze vereniging een rapportcijfer 8 of hoger en het gemiddelde was een 7.8. Er waren veel positieve reacties (“Een hele gezellige club, waar ik me als nieuwkomer eigenlijk gelijk welkom voelde.“, “Dit jaar vind ik dat communicatie veel veel beter ging! goed gedaan! 🙂“, “Leuke, levendige vereniging met enorm veel gezelligheid!“) en er was gelukkig ook nuttige opbouwende kritiek (“Moeten we niet wat meer vrouwelijke trainers en coaches hebben?“, “Meer teams op zaterdag laten spelen, zodat er meer binding is met D1.“, “Ik mis soms tijdige informatie over activiteiten.“) waar wij mee aan de slag kunnen gaan.

Ook de introductie van de Hoge Hoed, waarbij teams aan taken gekoppeld worden, is goed gevallen. 94% van de invullers is van mening dat deze constructie behouden kan blijven (“Ik vind het leuk om een taak samen met het team te doen“, “Leuke, creatieve (en wellicht originele) manier om personen of teams te betrekken bij de vereniging“, “Goede manier om de lasten eerlijk te verdelen“). Het was natuurlijk het eerste jaar, dus we gaan zeker kijken waar er verbeterpunten liggen, o.a. bij het aantal teams dat aan een taak gekoppeld gaat worden.

TC zaken

Er werden een aantal belangrijke zaken aangegeven in de enquete met betrekking tot de teamindelingen van afgelopen en komend seizoen. Uit de enquete blijkt dat sommige teams toch wat extra aandacht nodig hebben en ook waar de eventuele problemen liggen voor komend seizoen. De TC’s gaan hier mee aan de slag.

Dank jullie voor het invullen van de enquete en vooral voor jullie inzet voor onze vereniging. Wij kregen de volgende reactie niet voor niets, denk ik zo : “Dames 7 is pas dit jaar opgericht … Ik heb op verschillende sporten gezeten maar nog nooit zo’n vereniging meegemaakt waar je zo welkom wordt geheten en geholpen als bij Leython. Chapeau!

Namens het bestuur en de TC’s,
Jos (vice-voorzitter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *