Competitie weer van start!

We mogen weer! Dinsdag 25 januari werd bekend dat de volleybalcompetitie herstart mag worden. De Nevobo heeft daarop besloten dat komend weekend de eerste wedstrijden alweer gespeeld kunnen worden!

De wedstrijden en trainingen kunnen doorgaan tot na 22.00u, maar bezoek aan de kantine en tribune is daarna niet meer mogelijk (kantine enkel voor afhaal). Alle spelers moeten wel in bezit zijn van een coronatoegangsbewijs, voor vrijwilligers is dit niet verplicht. Ook het dragen van een mondkapje en 1,5m afstand verplicht wanneer je niet volleybalt.

De Nevobo besloot ook de invalbepalingen te verruimen, zodat teams bij afwezigen toch altijd voldoende spelers bij een wedstrijd hebben. Zo mogen spelers onbeperkt hoger invallen, mag horizontaal invallen met meer dan 3 spelers tegelijk en mogen bij het laagste team maximaal 3 spelers tegelijk uit het een-na-laagst spelende team invallen.

Lees het volledige bericht van de Nevobo hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2022/01/25/er-mag-weer-echt-gevolleybald-worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *