Waarom zou jij het doen?

Er zijn 2 belangrijke vacatures in onze club: die van voorzitter en die van vice-voorzitter.

Waarom zou jíj het doen? Natuurlijk, voor de vereniging: de voorzitter is representatief en vertegenwoordigt ons naar de buitenwacht; de vice-voorzitter daarentegen is meer naar binnen gericht en werkt als Haarlemmer-olie tussen de commissies, de teams en de vrijwilligers. Een club heeft een voorzitter en vice-voorzitter nodig, de vereniging is vóór en dóór de leden!

Maar er is méér, onder het motto ‘what is in it for me?’ (in goed Nederlands, ahum). Vergeet niet dat dit een unieke kans is om je te ontwikkelen, bestuurservaring op te doen, leren met mensen en structuren om te gaan. In het ‘echte leven’ zul je daar ook mee geconfronteerd worden, maar… vaak ook op afgerekend worden. Zo gaan we binnen LeythonDC niet met elkaar om: we helpen elkaar, het bestuur is niet een verzameling individuen maar een hecht team op zich. Er wordt niet afgerekend, maar je leert er geweldig veel van; en het staat altijd goed op je CV.

Praat eens met de mensen die het gedaan hebben: Mathias Konijnenburg (voorz.), Ewout Verkerk en Jos van der Lubbe (oud-voorz.) en Jos van der Geest (oud vice-voorz.). Denk eraan, we worden er allebei beter van: LeytonDC én jijzelf. Daarom moet jij het doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *