Horeca De Bloemerd gesloten vanaf 5 oktober

Houd je vast: vanaf 5 oktober gaat de horeca in De Bloemerd dicht wegens tekort aan barpersoneel, voor onbepaalde tijd. Dit geldt zowel voor trainingsavonden als wedstrijddagen. De Bloemerd blijft wel beschikbaar voor het spelen van wedstrijden. Het personeelstekort is sinds een paar dagen zo acuut, dat met het beschikbare personeel niet zowel De Does als De Bloemerd opengehouden kunnen worden. De verhuurder, Sportfondsen, zit met de handen in het haar, maar wij nu dus ook. Er zijn vandaag gesprekken geweest met Sportfondsen en de basketbal- en badmintonvereniging om te kijken of we de bar in eigen beheer kunnen uitbaten. Morgen wordt met de gemeente gesproken.

Belangrijk voor de resterende dagen: ga niet tegen het barpersoneel lopen zeuren of flauwe grappen maken. Zij kunnen er niets aan doen, vinden het ook vervelend, en draaien al maanden dubbele diensten.

Voor de vrijdagen en zaterdagen wordt momenteel gekeken of er ruimte in De Does is om op korte termijn daar de wedstrijden te spelen.

Begin volgende week verwacht het bestuur meer te weten over wat kan en mag met betrekking tot zelf de bar uitbaten. Misschien goed om in de tussentijd ook na te denken of je in een barcommissie wil, te melden of je een horecadiploma hebt, etc. Er liggen namelijk ook kansen om zelf een bar te hebben. Dan heb je als vereniging ineens een clubhuis en barinkomsten. Eén dezer dagen zal het bestuur een enquête in elkaar zetten om jullie te raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *