Leython Beach is klaar voor beachers!

De beachvelden van Leython Beach zijn weer open. Hoewel de zaalcompetitie nog doorloopt, kan er door fanatiekelingen dus weer op het zand gespeeld worden! De beachleden krijgen een bericht over het reserveren van de velden.

Beachtrainingen
De beachtrainingen staan gepland voor juni en juli. De inschrijving zal spoedig worden geopend. Wel zoekt de beachcommissie nog naar een paar trainers voor de mix teams (tot en met derde klasse). Ook voor de mini’s en jeugd wil de commissie trainingen organiseren.

Openingstoernooi
Zondag 15 mei zal het openingstoernooi gespeeld worden. De beachcommissie hoopt op een mooie opkomst, dus wees erbij! Inloop is vanaf 10:30, het toernooi start om 11:00 uur.

Leidse Beach Competitie
Samen met SKC wordt de Leidse Beach Competitie georganiseerd in juni en juli. Meer informatie volgt zodra alles rond is. Het idee is om elke week op vaste dagen/avonden wedstrijden te plannen. Waarschijnlijk wordt het een competitie in poules van vier teams die wedstrijden van steeds één set spelen tegen elkaar. De poulewinnaar promoveert, de verliezer degradeert. De competitie wordt afgesloten met een finaledag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.