Leython mini’s op het podium

Op zaterdag 9 april was het laatste minitoernooi van het seizoen. In Sassenheim mochten de mini’s nog één keer spelen tegen andere teams. Alle mini’s hebben prachtig spel laten zien.

De jongste mini’s van Leython N2-1, zijn pas in januari officieel begonnen met volleybal. In een aantal maanden hebben ze goed leren serveren, gooien en vangen. Uiteindelijk werd er zelfs al geoefend met passen en vangen. Met meer dan 2 keer zo veel punten als de nummer 2, is Leython N2 kampioen geworden!

De jonge meiden van niveau 3 zijn ook pas net begonnen met volleybal. De eerste toernooien was het best lastig om de bal te passen en te vangen. Gelukkig ging dat steeds beter en het laatste toernooi werden zelfs alle wedstrijden gewonnen. Dit resulteerde in een knappe 4e plaats.

De teams van Leython niveau 4 bestonden ook uit veel kinderen die pas in januari zijn begonnen met volleybal. Desondanks zijn ze op een 7e en 9e plaats geëindigd. De meiden hebben een mooie groei laten zien de afgelopen maanden.

De kinderen van N5-2 speelden voor het eerst op niveau 5. Best lastig als de bal ineens niet meer gevangen mag worden. Het netjes in drie keer spelen ging steeds beter en resulteerde in een mooie 6e plaats.

De meiden van N5-1 zetten een flinke eindsprint in tijdens het laatste toernooi. Door 3 wedstrijden te winnen en 1 wedstrijd gelijk te spelen beloonden de meiden zichzelf met een knappe 2e plaats!

De jongens en meiden van niveau 6 hebben de verwachten overtroffen. Met mooi spel en zelfs sprong-services werden de tegenstanders weggespeeld. Tijdens sommige toernooien werd zelfs maar met 3 kinderen in het veld gespeeld in plaats van 4. Ook die wedstrijden werden er goede set-ups gegeven en hard aangevallen. N6-1 en N6-2 zijn eerste en tweede geworden op het hoogste niveau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.