Leython Mini’s X7 en X2 kampioen: X2 naar het NGJK

Kampioen Leython DC X7 met de nr 2 en 3.
Leython DC X7

Zaterdag zijn in Sassenheim 2 van onze mini-teams kampioen geworden! De meiden van X7 werden eerste op niveau 4. De oudere kids van X2 verdienen met hun kampioenschap een ticket naar de Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen op 28 april in Heerhugowaard!

Oplettende ouder

Minicoördinator Martijn Busscher schrijft: “Zaterdag 14 april was wederom een succesvolle dag voor de mini’s van Leython DC. Eerst was het de beurt aan de X7.

In het puntenoverzicht na het vorige toernooi waren een aantal foutjes gemaakt. Niet alle punten van de X7 waren meegerekend. Een oplettende ouder was dit opgevallen en dit is aangepast. Hierdoor was er meer dan genoeg marge om op niveau 4 het kampioenschap binnen te halen.

Het harde werken van de mini’s en de trainers werd uitbetaald met een heuse beker.”

 

Leython DC X2 kampioen voorjaar 2018

Grote voorsprong

“Later die middag was het de beurt aan de X2. De voorsprong na het laatste toernooi was zo groot dat zij na de winst van de 1e set al wisten dat zij kampioen waren.

Onder groot gejuich van alle meegereisde supporters werd dit gevierd. Na de prijsuitreiking was er een echte kampioenstaart voor het winnende team. Met dit kampioenschap heeft de X2 zich geplaatst voor de voorrondes van het NJGK. Zaterdag 28 april reizen ze met z’n allen af naar Heerhugowaard.”

 

Meer nieuws over de Mini’s

23-10-2023

Hulp gezocht: Pietentraining

De dagen worden kouder, de nachten langer en de pepernoten liggen alweer in de winkels. Dat betekent... Sinterklaas is weer...
Read More
19-02-2023

Succesvol slottoernooi mini’s

Op 10 december was het dan zover: het slottoernooi van de mini's van 2022.  Van 09:00 tot 15:15 uur streden...
Read More
09-12-2022

Succesvolle Spike afsluiting

Op woensdagmiddag 23 november hebben 32 jonge volleyballers bij LeythonDC hun volleybaldiploma gehaald. Onder enthousiaste aanmoedigingen van ouders, opa’s en...
Read More
28-08-2022

Evenementen in de hoge hoed

De jaarlijkse traditie is weer terug: de Hoge Hoed! Ieder jaar wordt teams gevraagd een bijdrage te leveren aan de...
Read More
28-08-2022

Super Saturday op 26 november

Dit jaar is er bij Leython weer een Super Saturday! Op zaterdag 26 november spelen veel teams een thuiswedstrijd. Dat...
Read More
1 2 3 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *