Light-onnnnn, Light-on! Light-onnnnn, Light-on! (wedstrijdverslag H1-Kalinko)

Het zegt wat als het meest memorabele moment van deze eerste matchday van het seizoen plaatsvindt in de vijfde set. Dames 1 stond met 2-0 voor, maar liet Kalinko toch langszij komen. De vijfde set herpakten onze dames zich, maar dat beviel de zaalbeheerders van Kalinko maar niks. Één voor één vielen de lampen van de verschillende velden in de zaal uit. “Tijdschakelaar”, riiiight. 

Wat volgde zou uiteindelijk de geschiedenisboeken ingaan als de eerste editie van Indoor Woodstock By The Sea. Spelers/speelsters, begeleiders, officials, toeschouwers dansend in een kolkende massa op de zwoele beats van een op een speaker aangesloten iPhone in het licht van een zakformaat discoballetje uit de krochten van iemands sporttas. De 20 daaropvolgende minuten kunnen eigenlijk alleen maar worden samengevat met; What happens in the Houtrust… 

Anyhoe, aan alle goede dingen komt een eind. Toen een legioen zaalbeheerders het technisch euvel had verholpen en Dames 1 de vijfde set had gewonnen, heeft Kalinko ook nog 4 sets tegen ons gevolleybald.  

Bij deze nogmaals dank aan Stan voor het invallen voor Marc als coach en voor het aanzien van hoe we eigenlijk op alle fronten werden afgetroefd.  

Om te eindigen met een positieve noot verwijzen we graag naar de legendarische woorden van Yazz: The Only Way Is Up 🙂

Leython H1 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *