Nieuwsbrief jeugd – Seizoen 2020-2021, nr.1

Lieve Volleyballers,

De voorbereidingen voor volgend seizoen zijn alweer in volle gang. In deze mail zullen wij de belangrijkste punten bespreken. Maar eerst zullen wij ons voorstellen:

Erica Vlagsma

Mij kennen de meeste van jullie al als de jeugdcoördinator sinds 2017. Ik volleybal zelf in Dames 5 en mijn zoon Lennard speelt komend seizoen bij de JA1. Sinds dit jaar hoef ik de jeugdcommissie niet meer alleen te doen en daar ben ik heel blij mee. Wolter en Isabel zijn mij komen versterken en samen hebben we allemaal leuke plannen voor het komend jaar.

Wolter Meeske 

image.png

Mijn actieve volleybal carrière heeft zich met name in Groningen afgespeeld bij verschillende verenigingen.  Vanwege mijn werk ben ik in het begin van deze eeuw naar het westen verhuisd en sinds 2002 woonachtig in Leiderdorp.  Vanwege het regelmatige reizen voor mijn werk, heb ik destijds mijn volleybalschoenen aan de bekende wilgen moeten hangen maar vorig seizoen ze weer aangetrokken om training te geven aan het jeugdteam waar mijn dochter Diana in speelt (MC1).  Naast training geven, wat me veel voldoening geeft, wil ik me graag inzetten om mee te helpen de jeugdafdeling verder te ontwikkelen naar de toekomst waarbij ik de nadruk wil leggen op verbinden.   Verbinden niet alleen met elkaar binnen de vereniging maar ook daarbuiten.  Heb je een idee of suggestie? Schiet me eens aan om hierover van gedachten te wisselen.  Op de (thuis)wedstrijd dagen ben ik meestal wel in de zaal te vinden.

Isabel Zakarian

image.png

Vanaf dit jaar kom ik de jeugdcommissie versterken. Ik speel in Leython DC Dames 6 en heb de hele jeugd van Leython DC doorlopen. Ook zit ik sinds kort bij de kampleiding alleen kon het kamp dit jaar helaas niet doorgaan in verband met het coronavirus. Ik hoop jullie zo snel mogelijk alsnog te ontmoeten. Als je ergens over wil babbelen spreek mij gerust aan! 

De Leython supporters challenge 

Het komende seizoen willen we graag activiteiten ontplooien om de saamhorigheid binnen de vereniging te bevorderen. Wij willen tijdens de thuiswedstrijden van onze hoogste dames en heren teams iets organiseren waaraan zoveel mogelijk leden van de vereniging kunnen deelnemen. Dit is sfeerverhogend tijdens de wedstrijden en kan onze teams tot hoge prestaties leiden. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om met veel publiek onze top teams naar de overwinning te juichen. Zo denken we erover bij toerbeurt een jeugdteam te vragen iets leuks te organiseren rond wedstrijd van Dames 1 of Heren 1.  Dit vereist natuurlijk creativiteit en organisatie waar nog handen en voeten aan gegeven moet worden.  Heb je een idee of suggestie? Laat het ons weten.

Het team dat de leukste activiteit weet te organiseren ontvangt bij de laatste thuiswedstrijd (in april 2021) een leuke prijs (de jury moeten we nog samenstellen, maar vast met D1 en H1 daarin vertegenwoordigd).

Ballentas

In tegenstelling tot andere jaren zijn aan het eind van dit seizoen de ballentassen niet ingenomen. Als je een ballentas thuis hebt, bewaar hem dan svp goed en neem hem mee naar je eerste training. In de eerste weken van het nieuwe seizoen zorgen we dat alle teams weer een ballentas met het eigen teamnummer krijgt.

Spelerskaarten

Ook de spelerskaarten zijn dit jaar niet ingenomen. Net zo als bij de ballentas graag goed bewaren en volgend seizoen naar de eerste training meenemen. Wij zullen deze dan verzamelen en ervoor zorgen dat de setjes voor de nieuwe teams weer compleet zijn voordat de eerste wedstrijden gespeeld gaan worden.

Wedstrijdshirts

Ben je nieuw bij de jeugd of ben je uit je wedstrijdshirt gegroeid, dan moet je een wedstrijdshirt bestellen. Doe dat op tijd, want de levertijd is een aantal weken en de eerste wedstrijden zijn al half september.

Lees meer op de pagina over Kleding.

Heb je een wedstrijdshirt dat te klein is, laat het dan svp weten. Misschien kunnen we er een ander lid nog blij mee maken. Geef svp aan welk bedrag je voor dat shirt nog wilt hebben.

Oproep contactouders

Elk jeugdteam heeft een contactouder nodig waar wij (en de trainers) mee kunnen communiceren over onder andere wedstrijdzaken. Bespreek dit met het team en laat uiterlijk 1 september weten wie het is geworden. Dit kan door te mailen.

Beachen

Komende weken wordt het vast weer heerlijk beachvolleybal weer en de velden liggen er prachtig bij dus vergeet hier geen gebruik van te maken als je lid bent van Leython Beach. De trainingen zijn bijna afgelopen, maar je kunt nog de hele zomer van de velden gebruik maken. Eenvoudig 3 vrienden regelen die ook lid zijn en een veld afschrijven. Als je nog geen lid bent kan je de eerste keer worden geïntroduceerd door een Leython beach lid. Klik hier voor meer informatie.

Namens de Jeugdcommissie Leython DC FIJNE VAKANTIE!

Erica, Wolter en Isabel

Nu nog makkelijker en gratis sponsoren via Sponsorkliks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *