Ontmoet de fondsenwervers van de nieuwe Sponsorcommissie 

Vanaf 2024 gaan we aan de slag met een nieuwe sponsorcommissie, bestaande uit Leila (D2), Fleur (D1) en Maurice (H3). We houden ons vooral bezig met het zoeken naar algemene sponsoren en andere kansen die we als vereniging kunnen aangrijpen om de kosten wat te verlichten. Ook gaan we aan de slag met het maken van uniforme pakketten zodat het makkelijker wordt om als team sponsoring te zoeken.

Uiteraard zijn we altijd op zoek naar leuke bedrijven die de vereniging willen ondersteunen. Heb je al een tip voor ons? Laat het ons weten! Spreek ons aan in de sporthal of mail ons. Ons emailadres zullen we later communiceren. Ook als je al bezig bent met sponsoring voor jouw team en eens wil sparren.

Help jij de vereniging ook alvast gratis en voor niets? Bestel dan online via Sponsorkliks. Een deel van jouw bestede bedrag ontvangt Leython DC dan als commissie zonder dat het jou extra geld kost. Bestellingen doe je dan via deze website. Hier vind je ook meer informatie over Sponsorkliks en hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *