Resultaten Enquete 2017

Honderdzeventien (117!) leden hebben dit jaar de digitale enquête ingevuld; een aantal waar het bestuur en de TC’s van de dames, de heren en de mix competitie erg blij mee zijn. De verschillende TC’s zullen de input gebruiken bij de indelingen van de dames, heren en mix teams voor het komende seizoen. Het bestuur zal goed kijken naar de vele opmerkingen, suggesties en opbouwende kritiek die naar voren zijn gebracht.

Leython DC krijgt van jullie ook een goed rapport. Het gemiddelde cijfer is een 7.73 (met een standaarddeviatie van 0.83, voor de statistici onder ons …): een zeer-ruime-voldoende-tegen-goed-aan,  een cijfer waar wij allemaal best trots op mogen zijn. Tegelijkertijd moeten we ook oog houden voor de paar onvoldoendes die gegeven zijn; er kunnen dus nog dingen beter in onze vereniging. Daar gaan we aan werken.

Hieronder nog een zeer beperkte selectie van antwoorden op de vraag “Willen jullie nog iets kwijt aan het bestuur?”.

  • De sfeer binnen de vereniging is onveranderd goed; in een tijd waarin mensen steeds individueler zijn blijven mensen betrokken.
  • Heel erg bedankt voor jullie inzet! Leython is een zeer levendige club door alle ontplooide initiatieven. Mooi om te zien! 🙂
  • Leython is een gezellige vereniging en ik vind het leuk om te zien dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten om het zo te houden, waarvoor dank. Het zal ook vast niet altijd makkelijk en leuk zijn om met iedereen rekening te houden. Maar het wordt erg gewaardeerd. Bedankt voor de inzet en de enquête.
  • Fijn dat jullie deze ondankbare taak op jullie willen nemen!
  • Goed bezig met meer samenhang creëren in vereniging, onder meer door Super Saturday. 
  • Super zo’n digitale enquête!
  • Excuses voor het wat later insturen.

Met dit soort reacties zijn wij als bestuur natuurlijk ontzettend blij, maar … we doen het natuurlijk met ons allen samen! Velen hebben in de enquête ook aangegeven iets voor de vereniging te willen gaan doen; wij zullen jullie binnenkort benaderen om te kijken of je een mogelijke vacature kan vervullen.

Het Bestuur

PS Vergeet de ALV op 23 mei niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *