Nieuw wedstrijdshirt 

Onze huidige leverancier, Volleybaldirect, stopt helaas met het leveren van GI&DI wedstrijdshirts. Vanaf volgend seizoen gaan we daarom allemaal over op een nieuw wedstrijdshirt. Hierbij zullen we financieel rekening houden met shirts die recentelijk zijn aangeschaft in de vorm van een gedeeltelijke vergoeding. Houd de nieuwsbrief en website in de gaten voor meer informatie over het passen (ca maart-april), en de aanschaf van de nieuwe shirts.  

Help mee ontwerpen! De stier van Leiderdorp, ons logo op de achtergrond, of simpelweg onze clubnaam, we zijn op zoek naar een nieuw ontwerp! Wel zouden we graag onze clubkleuren, donkerblauw en navyblauw met witte nummers, willen behouden. Na het verzamelen van alle ingestuurde ontwerpen zullen wij een voorselectie van 3 tot 5 opties maken, zodat we hier rond maart een stemming voor iedereen over kunnen houden. Eenzelfde ontwerp zullen we toepassen op de nieuwe libero shirts. Na feedback willen we graag af van de witte shirts. Welke contrasterende kleuren de voorkeur heeft zal ook ter stemming worden voorgelegd.  

Interesse? Let erop dat je ontwerp aan de volgende criteria voldoet: 

  • Moet het Leython DC logo bevatten 
  • Moet een borst- en rugnummer bevatten 
  • Moet grotendeels blauw zijn
  • Libero shirt ontwerpen moeten significant afwijken van de ‘reguliere’ shirts, maar wel verband houden met de reguliere ontwerpen en mag niet wit zijn. 

Planning:  

Deadline insturen ontwerpen: t/m vrijdag 1 maart naar vice-voorzitter@leythondc.nl 

Stemming nieuw ontwerp: t/m maandag 1 april 

Passen (los van het ontwerp): begin maart tot mid april 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *