Update over de bar in de Bloemerd

Beste leden,

Het is alweer even geleden sinds we het bericht van sportfondsen kregen dat de bar in de Bloemerd gesloten zou worden. Dankzij de snelle en grote inzet van vrijwilligers hebben we op korte sprong het beheer van de bar over kunnen nemen. Hierdoor hebben we de vrijheid gekregen om een beter geprijsd assortiment aan te bieden, en stonden tijdens wedstrijddagen de koffie en andere versnaperingen altijd klaar. 

Na een terugblik op de afgelopen maanden willen we graag jullie aandacht vragen voor een aantal punten. 

Indeling op Teambasis
Zoals gedeeld in de nieuwsbrief van november, is er besloten om de bardiensten op teambasis in te delen. Omdat in vrijwel elk team vrijwilligers voor de bar zich hebben aangemeld, kunnen we op deze manier zoveel mogelijk rekening houden met wedstrijden. Instructies en algemene aanwijzingen worden van tevoren gedeeld, en zijn bij de bar te vinden. Daarbij komt, dat vanaf deze maand er altijd iemand van de barcommissie komt helpen bij het openen en sluiten van de bar.

Openingstijden van de Bar
Met jullie hulp kunnen we de bar openen gedurende wedstrijden op de  
Vrijdagavonden: van 18.00 tot sluit (rond 00:30)
Zaterdagen: van 10:00 tot 13:00 of 15:30, afhankelijk van wedstrijden.
Daarnaast kunnen we de bar ook vaak op de maandagavond openen, wanneer er veel teams trainen. Dit wordt vaak spontaan opgepakt door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Hier zullen dan ook geen teams voor ingedeeld worden.

Aankomende Evenementen
Vergeet niet om alle aankomende evenementen in de Bloemerd snel door te geven aan de barcommissie (bar@leythondc.nl). Dit helpt om alles soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van wat er staat te gebeuren.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. Samen maken we er een gezellige bar van!

Bestuur Leython DC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *